Språk Språk

Galleri F 15 butikk

I Galleri F 15 sin butikk finner du et stort og variert utvalg av design-, gaveartikler, bøker m.m. 

Maren Michaelis

I Galleri F 15 butikk selges designprodukter og gaveartikler som alle er nøye utvalgt. Vi legger vekt på at sortimentet skal bestå av varer med gjennomgående høy kvalitet. Her finner du både klassikere og nyere nordisk design. Vi har også et stort utvalg av kunstbøker. Vareutvalget speiler aktuelle trender, sesonger og utstillinger som vises på Galleri F 15. Hos oss kan du finne gaver til både store og små anledninger i ulike prisklasser. Vi har et stort utvalg av kvalitetsprodukter og kunstrelaterte bøker til både store og små barn.

I butikken finner du det siste av våre egne publikasjoner og utstillingskataloger. I tillegg selger vi en rekke egenproduserte produkter som for eksempel postkort og plakater.

Som medlem av venneforeningen får du 15 % rabatt på de fleste av butikkens varer. Dersom du ikke er medlem av venneforeningen, men ønsker det kan du melde deg inn ved neste besøk i galleributikken.

Vil du bare vil ta en titt i butikken eller kjøpe en gave? Det er alltid gratis adgang til butikken – også når du ikke har tid til å besøke utstillingene.

 

Åpningstider:

Tirsdag - søndag 11-17

Velkommen!

Følg oss gjene på Facebook

Kontakt:

97 077519

eaer@punkto.no